Algemeen waark

Gepubliceerd op 9 november 2016 | door Jan Glas

0

WAARK zoekt acteurs voor nieuwe voorstelling

Op zaterdag 19 november 2016 houdt WAARK audities voor ‘De Menalda Vetes’, een nieuwe productie die in mei 2017 in première gaat. De voorstelling is vanaf september 2017 tot mei 2018 in theaters, dorpshuizen en kerken in de provincies Groningen en Drenthe te zien.
Met ‘De Menalda Vetes’ schreef Jan Veldman een verhaal over spannende gebeurtenissen in het 13e-eeuwse Groningen, bewaard gebleven in de Kronieken van de beroemde abt Emo, onder meer stichter van het mannenklooster Bloemhof bij Wittewierum.
Het middeleeuwse verhaal wordt door vier acteurs in de vorm van een geluids/hoorspel gebracht, maar ondertussen krijgen we via hun eigen sores en onhebbelijkheden een beeld van vergelijkbare, hedendaagse toestanden. Regie is in handen van Albert Secuur.

WAARK zoekt voor deze nieuwe voorstelling vier acteurs: drie mannen (één oudere en twee jongere) en één jonge vrouw.
Vereisten: goede beheersing van de Groningse taal, beschikbaar zijn voor repetities vanaf december 2016 t/m half mei 2017 (in overleg te bepalen avonden of weekenden).

Heb je belangstelling, stuur dan vóór 11 november een mail met foto (maximaal 1 MB!) en een kort CV naar info@waark.nl of naar ienoostindie@gmail.com. Nadere info kun je opvragen bij Ien Oostindie, zakelijk leider en productieleider: 06-27035675. Voor de auditie op 19 november krijg je een uitnodiging en een te leren tekst toegestuurd.

Tags: ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vijf =

Terug naar boven ↑
  • Activiteiten