Algemeen Pronkjewail Fonds

Gepubliceerd op 5 april 2017 | door Jan Glas

0

Vraag voor 1 mei steun bij het Pronkjewail Fonds voor idee of project voor ouderen

Soms hebben goede ideeën een steuntje in de rug nodig. Met het Pronkjewail Fonds wil dat steuntje geven aan ideeën en initiatieven die ouderen in Groningen laten participeren door middel van kunst en cultuur. Het fonds zal zowel aanvragen van particulieren en professionals uit zorg, welzijn en cultuur in behandeling nemen. Alle aanvragen worden beoordeeld door een commissie deskundigen, de beoordelingsadviescommissie. De leden uit deze commissie zijn allemaal zelf plussers en hebben een achtergrond in zowel de kunsten, zorg en welzijn en zijn een voorbeeld van healthy ageing.

De beoordelingscommissie bestaat uit Betty Meyboom-De Jong, Hugo Klomp en Peter Molter. Wie dat zijn? Hier lees je meer over de commissieleden.

We hebben de Kunstraad Groningen gevraagd om het proces van aanvraag alsmede het fonds te beheren. Zij leggen op dit moment de laatste hand aan de verschillende voorwaarden en richten het proces in.

Noteer alvast de volgende data in de agenda:

De eerste deadline voor een aanvraag bij het Pronkjewail Fonds is 1 mei 2017 om 17.00.

Op 29 mei is er een eerste pitch-moment waar de aanvraag kan worden toegelicht bij de beoordelingsadviescommissie. De aanvragers krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging van de Kunstraad Groningen.

Kijk voor meer info op: http://pronkjewailfonds.nl/

Het Pronkjewail Fonds is onderdeel van het project Een Leven Lang Kunst.

Tags:Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − zeven =

Terug naar boven ↑
  • Activiteiten