Songbouk Bert Hadders als e-bouk en gedrukte versie

Bert Hadders, songbouk

Op woensdag 18 november aanstaande presenteert internetuitgeverij Rock Ink het langverwachte en veelbesproken Songbouk, waarin een aantal van de fraaiste songteksten van Bert Hadders & De Nozems zijn opgenomen, prachtig geïllustreerd met zwart-witfoto’s van Robert van der Molen.
Op 18 november inderdaad, de Groninger Dag van de Veenkolonies.
Toeval?
Deze uitgave wordt het eerste e-bouk van Rock Ink. We gaan daarin helemaal in het Veenkoloniaals dialect van Hadders mee. We ondergaan de Schmerz, we ruiken de omgeving en we voelen het opjagende ritme. In het Veenkoloniaals. Vandaar dat het een e‑bouk is. Maar het is natuurlijk ook een e-boek en zoals al onze e‑boekjes is dat gratis beschikbaar op onze website www.rockink.nl.
Toeval?

22 november presentatie gedrukte versie

Maar anders dan normaal stellen we ditmaal ook een gedrukte versie van Songbouk beschikbaar. Dit schitterend boukje presenteren wij zondag 22 november aanstaande in Boekhandel Van der Velde, A-kerkof 45–47, Groningen om drie uur ’s middags. Ter gelegenheid hiervan zullen Bert Hadders & De Nozems hier een optreden verzorgen. De entree is gratis (maar het boukje, dat voor een sympathiek prijsje te koop wordt aangeboden, niet).Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + 14 =

Terug naar boven ↑
  • Muziek activiteiten

    Geen nieuwe activiteiten