Literatuur no image

Gepubliceerd op 9 februari 2012 | door Webloug

0

Schierste Verhoal van t Westerkwartier

Mien Westerketiers neudegt dij uut om met te doen aan een wedstried. Schrief een mooi vertelverhoal dat speult ien t Westerketier en dat verteld worden ken, deur de vertellers van Kom Op Verhoal. Het verhoal moet ien 10 minuten te vertellen weden en mag aanleverd worden ien t Westerketiers of ien t ABN.  Iensturen veur 15 meert en eind meert loaten we op een specioale oavend wieten wel der uutzocht bennen veur de finoale. Op de finoale-oavend wordt het verhoal veur t pebliek verteld en roept een vakkundige jury de beste combinoatie verhoal/verteller  uut.

Meer wieten, kiek dan hier <spelregels > (PDF bestand) veur meer achtergrond.

Iensturen veur 15 meert 2012 noar info@mienwesterkwartier.nl.

Ien de aanloop noar de Provincioale Schriefwedstried en ‘Het Schierste Verhoal van t Westerketier’ organiseren Biblionet en Mien Westerkwartier een workshop ‘Verhoalen Schrieven’. Alie de Vries en Melle Hijlkema geven een workshop ‘Verhoalen schrieven ien t Westerketiers’, die ok veur Nederlandstoalege schrievers goed te volgen is. Een van de vertellers van Kom op Verhoal, geft extra tips veur vertelverhoalen. Wel wiet net dat extra steuntje ien de rug, om veur 15 meert een mooi verhoal te schrieven veur de wedstried.

Doe bist op vrijdagavond 17 februari 2012 van 19.00-20.30 uur welkom ien de Bibliotheek van Marum, Molenweg 34, 9363 BD Marum tel 0594 641412. Deelnoame groates, kovvie toe!

Tags: ,Reacties zijn gesloten

Terug naar boven ↑
  • Literatuur activiteiten

    Geen nieuwe activiteiten