Muziek marlene bakker

Gepubliceerd op 10 augustus 2016 | door Jan Glas

0

Marlene Bakker neemt Groningstalig debuutalbum op

Marlene Bakker bericht:

Eindelijk is het zover! De afgelopen twee weken zijn we begonnen met het opnemen van mijn Groningstalig debuutalbum in studio Mailmen te Utrecht. Bernard Gepken (bekend van Daniel Lohues, Maaike Ouboter, Stephanie Struijk) speelt gitaar. En ik kan met veel trots vertellen dat hij het album ook produceert! Daarnaast spelen niemand minder dan Nicky Hustinx op drums (Eefje de Visser, Sofie LeTitre), Arjen de Bock op toetsen (Bewilder, Maaike Ouboter), Reyer Zwart op contra/bas (Anne Soldaat, Jacqueline Govaert, Alex Roeka, Freek de Jonge) mee op het album. Alle basistracks zijn inmiddels opgenomen en we kunnen nu al zeggen, het wordt een prachtplaat!

Video in de studio

Wellicht hebben jullie het al voorbij zien komen op TVNoord. Speciaal voor Karel Oosterhuis hebben we een kort filmpje ogenomen van onze tijd in de studio. Deze video is te bekijken via YouTube.

Social Media

Het duurt nog even voor het album uitkomt maar we houden jullie in de tussentijd natuurlijk graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het album.
Voor nu zou ik jullie willen vragen om onze muziek via social media zoveel mogelijk te promoten en/of deze nieuwsbrief te delen met vrienden, familie of wie dan ook die ook houdt van Groningstalige muziek. Hoe meer mensen we kunnen bereiken hoe meer mensen we kunnen laten horen hoe mooi het Groningstalig dialect kan zijn!

Leuk als je ons volgt op Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en Soundcloud!

Tags:Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 10 =

Terug naar boven ↑
  • Muziek activiteiten

    Geen nieuwe activiteiten