Literatuur

Gepubliceerd op 12 maart 2018 | door Jan Glas

0

Louis Stiller over ‘Literaire Koart van Grunnen’ op Dag van de Grunneger toal

Het is de landelke Boukenweek! Zodderdag 17 meert is der tiedens de Dag van de Grunneger toal volop aandacht veur Grunnegstoalege literatuur.

Bieveurbeeld: Leesbaar Groningen: De literaire kaart van Groningen

Op de Dag van de Grunneger toal vertelt Louis Stiller over Leesbaar Groningen, de literaire kaart van Groningen, de kleurrieke, geogroafische pladdegrond van Stad en Ommelaand. De koart zel opbaauwd worden mit belangrieke literaire citoaten oet romans, verhoalen, gedichten en laidteksten, ien t Nederlands en ien t Grunnegs. Persies op plek woar dij citoaten over goan. “t Is de weg van Lains noar Klooster.”

Baauw mit aan dizze koart!

Loat joe op de Dag informeren over Leesbaar Groningen, mor breng veuraal ook citoaten mit dij joezulf vonden hemmen.

De lezing van Stiller is om 12:00 uur en nog n moal om 14:00 uur ien Cascadeplain nr. 10

Leesbaar Groningen is van vanòf oktober verkriegboar als oetvoldboare koart, boukje, behang of as poster op mooi, wat swoarder papier.

Leesbaar Amsterdam is der al en is HIER te bekieken.

Louis Stiller is journalist, schriever, oetgever en hoofdredakteur van Schrijven Magazine en de website Schrijven Online dij doar bieheurt. Hai schreef n groot aantal bouken: raaisgidsen, computerbouken, mor ook Stillers omgang – n essayistisch verslag van n wandeling laangs de randen van Amsterdam. Ook is hai auteur van het Handboek voor schrijvers en Essays schrijven. Stiller won de ECI Essayprijs en ontving t Belcampo Stipendium van Pervinzie Grunnen ien 1995. Hai verdailt zien tied tussen Amsterdam en t Hogelaand.

Foto: Bert van der Molen

Tags: , ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − twee =

Terug naar boven ↑
  • Literatuur activiteiten

    Geen nieuwe activiteiten