Literatuur

Gepubliceerd op 5 mei 2012 | door Webloug

0

Kienderbiebel ien t Grunnegs

Dit noajoar verschient de Kienderbiebel ien t Grunnegs!

De Kienderbiebel is n dik prentebouk mit biebelverhoalen. De korde verhoalen binnen ainvoudeg en aansprekend verteld, ien Grunnegs van dizze tied en ofstemd op kiender van 4 – 7 joar. Geschikt om veur te lezen en zulf te lezen. Uniek is dat ter n Luusterbouk bie zit. De waarme en kleurrieke ofbeeldens binnen moakt deur Marijke ten Cate en loaten ook details zain dij nait ien de tekst veurkommen. Zo vertellen tekst en ofbeelden soamen t verhoal – ze vullen nkander aan.
Veur volwazzen is achterien n historische schets en n begrippenliestje opnomen.

Dit prachteg gebonden bouk van 280 bladzieden is n schier initiatief om zowel de Grunneger toal as de prachtege biebelverhoalen (weer) onder de aandacht te brengen van kiender, olders en grootolders.

As der genog minsen ientaiken zel Kienderbiebel dit noajoar verschienen.

De Kienderbiebel ien t Grunnegs is n initiatief van Boukhandel Riemer en is din ook allenneg doar te verkriegen. De Kienderbiebel wordt deur Riemer oetgeven ien soamenwaarken mit t Nederlands Bijbelgenootschap, Uitgeversgroep Jongbloed en de Liudgerstichting. De vertoalers binnen: Marten van Dijken, Tonnis Musschenga, Janka Rubingh, Fré Schreiber en Sies Woltjer.

Ientaikenpries tot 31 maai € 29,95. Doarnoa € 34,95.

Meer informoatsie op www.kinderbiebel.nl

Tags: ,Reacties zijn gesloten

Terug naar boven ↑
  • Literatuur activiteiten

    Geen nieuwe activiteiten