Algemeen Hongerige Wolf

Gepubliceerd op 5 juli 2017 | door Jan Glas

0

Festival Hongerige Wolf 14, 15 & 16 juli met o.a. optredens van Grunneger winnaars

Bandjes, kunst, literatuur, theater, lekker eten: het is allemaal te vinden op Festival Hongerige Wolf. In 2017 is het Groningse dorp Hongerige Wolf voor de zevende keer, drie dagen lang, 14, 15 en 16 juli, het toneel van een bijzonder festival. Concerten worden gegeven op een schapenveld, theatervoorstellingen in schuren en gedanst wordt er in de polder buiten het dorp. Het hele dorp doet mee.

Verwacht geen line-up van allemaal grote, bekende namen; het festival is een broedplaats voor onontdekt talent en het biedt een podium voor nieuw werk. Menig bandje of artiest dat ooit op Festival Hongerige Wolf zijn eerste podiumervaring op deed, was later terug te zien op het muziekfestival Noorderslag, Oerol of bij DWDD op tv.

Tussen de vele acts zijn er ook Groningstalige optredens. Allemaal winnaars. Zo lezen de winnaars van deze Grunneger Pervinzioale Schriefwedstried lezen hun werk voor op Festival Hongerige Wolf. Dit zijn: Gerda de Voogd, Pascal Gorter, Harry van Velsen, Bert Weggemans en Trijnko Pelgrim. Muzikanten Dion Bouwes en Dennis Krottje, winnaars van het ‘Grunneger Laidjesfestival 2017’ zullen optreden tijdens het Festival.

Kom voor de sfeer. Kom voor de natuur en de gastvrijheid van de dorpsbewoners. Kom voor de optredens. En kom voor het feest. Elke avond, als het muziekprogramma op het Schapenveld ten einde loopt, gaat het feest door in de polder, waar tot in de vroege uurtjes gefeest kan worden bij een boerderij. Een stukje verderop is de festivalcamping, waar je zo je tent in kan rollen. Slapen bij buurtbewoners kan ook; veel Hongerige Wolven bieden een slaapkamer of tuinhuisje aan voor festivalgangers.

Je koopt een kaartje voor de hele dag of het hele weekend en mag daarmee overal naartoe: theatervoorstellingen, workshops, filmvertoningen, muziek en nog veel meer. Koop ‘m al in de voorverkoop dan is het goedkoper. Enne, voor ons is het trouwens ook heel plezierig wanneer je je ticket nu al koopt want dan weten wij waar we rekening mee mogen houden!

Een festival met zo’n mooie naam op zo’n mooie plek; dat moet je meemaken.We beloven je dat het een weekend wordt dat je niet snel zal vergeten. Kijk op festivalhongerigewolf.nl

Tags: , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 1 =

Terug naar boven ↑
  • Activiteiten