Muziek arnold veeman

Gepubliceerd op 17 maart 2015 | door Jan Glas

0

Optredens Arnold Veeman met New European Jazz Collective op 19 en 20 maart in Berlijn

Arnold Veeman:

‘De afgelopen 2 weken arrangeerde ik, in opdracht van Rob Spelberg, 11 van mijn composities waaronder ook een flink aantal werken uit mijn nieuwe programma “Klaai”. Speciaal voor deze gelegenheid gaat er ook een gloednieuw instrumentaal werk in première: “The Mauerpark Sessions”. Dit stuk draag ik op aan mijn beide opa’s die zo ontzettend veel van jazz muziek hielden (wist ik eerst niet). Van 1 van mijn opa’s heb ik zijn oude flugelhorn en van de andere zijn bladmuziek, dus ik dacht: laat ik iets toevoegen! En zo geef ik het stokje misschien wel weer door.

Vlieg mee!
Kortom, mocht je in de buurt zijn, of wil je gewoon de stoute schoenen aantrekken? Doe het dan! Dit wordt een geweldige ervaring!

Alles klar
Donderdag 19 maart (om 21:00) en vrijdag 20 maart (om 22:00) speel ik samen met het New European Jazz Collective in B-Flat! Spelen jullie mee?

B-flat. Acoustic Music + Jazz Club
10119 Berlin-Mitte Rosenthaler Str. 13
b-flat-berlin.de

Alléén voor de allerhipste boekers! 🙂
We zijn óók te boeken voor theaters in Nederland (of waar je ons maar wilt hebben), dus als je wilt, neem gerust contact op hierover, of kom gezellig een keertje chillen tijdens Toes Toavel, dan bespreken we alle mogelijkheden.
We doen alles zonder impressariaten enzo, dus lekker transparant, rechtstreeks en vooral géén gedoe! 😉 management@arnoldveeman.com’

Tags:Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + zes =

Terug naar boven ↑
  • Muziek activiteiten

    Geen nieuwe activiteiten