Muziek

Gepubliceerd op 7 maart 2018 | door Jan Glas

0

9 maart Benefietavond Voor ‘K6 Tegen Kanker’

Benefietavond

Op vrijdag 9 maart a.s. vindt er in het Hof van Scharmer te Scharmer een benefietavond plaats. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting K6 Tegen Kanker. Aan deze avond werken mee: Wia Buze met Chris Kleine, Popkoor Daisy Bells, Twij Körten Twij Langen en DJ Mark Nauta. Aanvang 20:15 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur. Entree is een vrije gift voor de Stichting K6 tegen Kanker.

Via allerlei acties wordt er door deze Stichting geld ingezameld voor een goed doel dichtbij huis. Het doel is dit jaar het nieuwe Ommelander Ziekenhuis Groningen in Scheemda. In overleg met de kinderafdeling van het OZG is besloten om voor één van de wachtruimtes een Eyeplay te realiseren. Eyeplay is een interactieve vloer waarop spellen geprojecteerd worden. Kinderen kunnen samen of alleen rennen, springen, draaien en dansen op deze interactieve vloer. Hierbij kunnen ze gebruik maken van hun handen en voeten om kleurrijke afbeeldingen te laten bewegen en om geluiden te maken.

De Benefietavond is één van de acties van dit jaar. Op 15 april fietst K6 met de wielerlegende Hennie Kuiper. Op 16 juni is er nog een motortoertocht vanuit Kantens en eind jullie fietsen er zo’n 30 recreatieve fietsers in de Franse Alpen.

De grootste actie van dit “projectjaar” vindt op 2 juni plaats in De Klinker in Winschoten. Aan deze avond werken o.a. mee: het Politie Orkest Noord Nederland, Edwin Jongedijk, Twij Körten Twij Langen, Shantykoor Maritiem. Pirates4kids.

Tags: ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + negentien =

Terug naar boven ↑
  • Muziek activiteiten

    Geen nieuwe activiteiten