Muziek Sodom Kingsnight

Gepubliceerd op 13 april 2017 | door Jan Glas

0

26 april groot benefiet-muziekfeest tijdens Sodom KingsNight in Winschoten

Sodom

Woensdag 26 april vanaf 19:30
zullen verschillende regionale DJ’s de aftrap geven voor een gigantisch KingsNight muziekfeest op het Marktplein van Winschoten. O.a. Wat Aans en Sproakwotter zullen optrden.
Het is niet zomaar een muziekfeest want deze keer staat het in het teken van Geuko. Het 4-jarig ernstig zieke jongetje uit Winschoten die de zeldzame ziekte Acute Flaccid Myelitis (AFM) heeft en daarvoor alleen in Amerika behandeld kan worden. In de hele regio zijn tal van acties opgezet. Verenigingen, scholen enz doen allemaal mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Tijdens KingsNight zullen diverse artiesten en dj’s (o.a. Bert Looden, Willem vd Sluis, Dries Eefting, enz) uit alle generaties en genres belangeloos optreden om ook zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor Geuko.

Het beloofd een prachtig spektakel te worden. De artiesten die mee doen zijn o.a. Thijs Pot, bekend van TVOH, Martin Zeemering, Sproakwotter, Kira Dekker, Lars Koehoorn, Wat Aans, Pieter vd Zweep, de Winschoter band ALLOWAY en nog veel meer.

Aanvang: woe 26 apr 2017 19:30 u
Einde: don 27 apr 2017 02:00 u

Kijk voor meer informatie HIER.

Tags:Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + zeventien =

Terug naar boven ↑
  • Muziek activiteiten

    Geen nieuwe activiteiten