25 juni Leste traain noar Knoal in Veendam, Wildervank en Stadskanaal

leste traainBlues en stoom: Leste Train noar Knoal

Puffend en sissend komt de trein in beweging. Muzikale klanken. Niet alleen van de trein, maar ook van bluesmuziek. Op zaterdag 25 juni organiseert Bogdike samen met Museumspoorlijn STAR de ‘Leste Traain noar Knoal’. Een muzikale rit van Veendam naar Musselkanaal met onderweg optredens van o.a. Swinder, Bert Hadders en de Nozems en Martijje.

Op zaterdag 25 juni 2016 organiseert Bogdike in samenwerking met de STAR en vanBeresteyn een unieke treinreis Leste Traain Noar Knoal tussen Veendam en Musselkanaal vv en een Night Of The Proms concert op het Museumplein in Veendam.

Live muziek in de trein, live muziek op de stations van Stadskanaal, Wildervank en Veendam en live muziek op het Museumplein te Veendam, onder andere Swinder, Roelof van der Velde, Bert Hadders en de Nozems, Sikkom Kult, Safari Joe, Harlequin Hovers, Jan Henk De Groot, Erwin de Vries + band en vele anderen.

Historische trein

De trein van Museumspoorlijn STAR rijdt speciaal hiervoor op zaterdag 25 juni. Vanaf Veendam zal de trein om 10.00 uur vertrekken. Vanuit Stadskanaal vertrekt de trein om 08.45 uur.

Vertrektijden zijn te vinden op de websites www.bogdike.nl en www.stadskanaalrail.nl. Op het station van Veendam zal ook een optreden zijn van het Opleidingsorkest VKSO/vanBeresteyn en zal er vanaf het station Veendam een wandeling zijn naar het centrum met orkest de Crackerjacks.

Vanaf 20.00 uur is er op het Museumplein dan nog een Night Of The Proms met optredens van het VKSO met Everhard Sprik, Gerry Wolthof en Marianne van der Velde, Edwin Jongedijk, Alex Vissering, Bert Hadders, Jan Henk de Groot en de laatste drie ook nog als de Troebadoers.

En als klap op de vuurpijl na afloop van dit alles een optreden van Bert Hadders en de Nozems samen met Everhard Sprik en Harrie Niehof.
Kaarten in de voorverkoop

Een rit met de ‘Bluesexpress’ kost € 12,50. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop op het kantoor van Museumspoorlijn STAR op station Stadskanaal op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur, bij Primera in Veendam. Ook zijn de kaarten online te bestellen via www.bogdike.nl.

Meer informatie

Meer informatie over het programma, de dienstregeling en reserveringen is te vinden op de website van Museumspoorlijn S.T.A.R.: www.stadskanaalrail.nl en de website van Bogdike: www.bogdike.nl.

Tags:



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + 11 =

Terug naar boven ↑
  • Muziek activiteiten

    Geen nieuwe activiteiten