Muziek Stroatklinkers

Gepubliceerd op 7 december 2017 | door Jan Glas

0

17 december De Stroatklinkers op podium van De Verrekieker in Drouwenermond

Zondagmiddag 17 december staat de Groningse Bluegrass band de Stroatklinkers op het podium van De Verrekieker in Drouwenermond.

De Stroatklinkers is zo’n groep die je gerust bijzonder kunt noemen. In het kort zit dat in de combinatie van een vorm traditionele Amerikaanse volksmuziek (Bluegrass) en de Groninger teksten. Ook bijzonder is dat hierbij uitsluitend gebruik gemaakt wordt van akoestische instrumenten. De Stroatklinkers staan garant voor een stevig stuk vakmanschap, entertainment en speelplezier. Naast hun eigen liedjes spelen zij ook originele Bluegrass, Ierse-folk, razendsnelle Rock and Roll en bekende nummers uit popmuziek. Dit alles met een humorvolle en onderhoudende presentatie.

De Stroatklinkers beginnen zondag 17 december om 14.30 uur, toegang €12,50. De deur is een half uur eerder open. Om teleurstelling te voorkomen is reserveren gewenst en kan via de-verrekieker@online.nl of 0599-611036. Kunst- & Cultuurpodium De Verrekieker is te vinden aan het Zuiderdiep 43 in Drouwenermond en op www.verrekieker.nl.

Tags: , , , ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 5 =

Terug naar boven ↑
  • Muziek activiteiten

    Geen nieuwe activiteiten