Literatuur Fieke Gosselaar, Marlene Bakker

Gepubliceerd op 6 februari 2015 | door Jan Glas

0

15 februari Werfkade Live presenteert: Marlene Bakker en Fieke Gosselaar

Werfkade Live presenteert:

Fieke Gosselaar en Marlene Bakker ‘Vraauwlu in meziek en literatuur’

Marlene Bakker en Fieke Gosselaar hebben speciaal voor deze zondagmiddag 15 februari een programma samengesteld van hun vrouwelijke helden in muziek, poëzie en literatuur. Afwisselend zal Fieke vertellen over schrijvers die voor haar van invloed zijn geweest en Marlene zal nummers zingen van muzikanten die haar hebben geïnspireerd. Daarnaast zullen ze vertellen wat hun drijfveren zijn en hoe hun schrijfproces verloopt. Een uniek kijkje in de keuken waarbij ze ook vragen uit het publiek zullen beantwoorden.

In het seizoen 2014-2015 organiseert Galerie Werfkade 16 in samenwerking met Jan Henk de Groot een viertal culturele ontmoetingen op zondagmiddagen. De ontmoetingen worden geprogrammeerd door Hoogezandster plaatsgenoot, de bekende ‘liedjessmid’ Jan Henk de Groot. Als basis voor de programmering zijn de inspiratiebronnen en drijfveren van diegenen die aan het programma meewerken. Dat kunnen zowel Nederlandse als buitenlandse artiesten zijn, die geleid hebben tot eigentijdse Groninger culturele uitingen. De ontmoetingen zullen plaatsvinden tussen 14.30 uur en 17.00 uur.
Tijdens de middagen raken verschillende culturele disciplines elkaar. Dat kan variëren van muziek, inzet van multi-media (inclusief de sociale media), tekst en beeldende kunst. De ontmoeting beoogt een broedplaats te zijn voor nieuwe vormen van samenwerking en producten tussen de deelnemers. Jan Henk de Groot zal hiertoe de inspirator zijn.

Tickets aan de deur zijn €10,-

Reserveren is mogelijk via: http://www.galeriewerfkade16.nl/

Tags: , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − acht =

Terug naar boven ↑
  • Literatuur activiteiten

    Geen nieuwe activiteiten