Muziek Marlene Bakker

Gepubliceerd op 7 november 2017 | door Jan Glas

0

10 november lancering ‘Waarkhanden’ de nieuwe single van Marlene Bakker

WaarkhandenOp 10 november komt Marlene Bakker’s eerste single ‘Waarkhanden’ uit van haar komend Groningstalig debuutalbum.
Marlene Bakker is een opvallende verschijning in het Groningstalig circuit. Jong, vrouw, eigenzinnig en gezegend met een prachtige stem. Haar eigen werk bezorgt haar een geheel eigen plekje binnen de Nederlandse muziekscene.
Met optredens zoals tijdens de ‘Nacht van Noord’ en het Bevrijdingsfestival Groningen heeft Marlene al behoorlijke bekendheid gemaakt. Regelmatig is ze op de radio te horen met ‘Wondern van mien stee’ en ‘Heufd as Helm’. De single ‘Loat Grunnen nait zakken’ werd zelfs geciteerd in de Tweede Kamer! Ook het duet ‘Òfschaaid’ dat ze samen met Edwin Jongedijk zingt is niet onopgemerkt gebleven. De single bereikte een nummer 1 notering in de Noord 9 van RTV Noord.

Op 10 november verschijnt Marlene’s single ‘Waarkhanden’ van haar langverwachte debuutalbum getiteld RAIF. De videoclip voor ‘Waarkhanden’ is opgenomen in Smeerling. Een beschermd dorpsgezicht in Westerwolde waar Marlene is opgegroeid. Een mooie ode aan dit prachtige gebied.

De single is vanaf 10 november te beluisteren via Spotify en iTunes
De videoclip is vanaf 10 november te zien op www.marlenebakker.nl

Lees voor meer informatie en de tekst van ‘Waarkhanden’ in onderstaande PDF.

Tags: , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − 6 =

Terug naar boven ↑
  • Muziek activiteiten

    Geen nieuwe activiteiten