Muziek harm tabak

Gepubliceerd op 19 mei 2016 | door Jan Glas

0

10 juni presentatie debuutsingle Harm Tabak & The Flashbacks aan Schildmeer

Op 10 Juni om 20:00 uur is het dan zover, de debuutsingle “Surven op t schildmeer” van de nieuw opgerichte formatie Harm Tabak & The Flashbacks.

Harm Tabak was al even onderweg met liedjes in ons mooie groninger dialect, maar met de toevoeging van twee enthousiaste muzikante vallen de puzzelstukjes muzikaal gezien op hun plaats, aldus de zanger uit Appingedam.

Deze muzikanten zijn, Roy McKaren ondermeer gitarist, zanger bij de Anouk coverband, en Kevin Bos die onlangs nog met zijn band The Movement de PopGroningen Award wist binnen te slepen.

poster single release

Met hun eerste single “Surven op t schildmeer” komen de mannen uit met een single waarin hun stijl van muziek duidelijk naar voren komt, de A kant is tevens de titelsong en er is ook een B kant meegenomen op de single met een nummer die zij omschrijven als een song waarin veel gebeurt…. en wat dat is laten ze graag aan de luisteraars over.

De single presentatie wordt gehouden -waar kan het ook anders- aan het Schildmeer in Paviljoen Boei 12 en iedereen mag gratis naar binnen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × twee =

Terug naar boven ↑
  • Muziek activiteiten

    Geen nieuwe activiteiten